Mygift.bg е онлайн магазин за ПОДАРЪЦИ, в който можете да откриете перфектния подарък за всеки повод.

Оригиналните подаръци се помнят – те са кратки разкази за отношенията между двама души. Затова ние създадохме MyGift BG – сайт, в който ще откриете оригинални подаръци, с които ще заздравите приятелството или ще кажете “обичам те” по изненадващ начин. В онлайн магазина ни може да изберете оригинални подаръци за всякакъв повод. Търсите оригинален ръчно изработен подарък за рожден ден или пък изискан оригинален подарък за сватба? На правилното място сте, защото в MyGift BG ще откриете с лекота оригинални подаръци за всички специални поводи.

Нашите отличителни черти са:

  •  Качествено обслужване
  •  Индивидуално отношение
  •  Бърза доставка*
  • 100 % гаранция за удовлетвореност**
  •  Богато разнообразие от подаръци ръчна изработка
  •  Безплатна доставка за всяка поръчка над 50 лв

Нашите подаръци за мъже:

Предложенията ни от подаръци за мъже ще изненадат всеки. Тук може да изберете за него оригинален и качествен подарък, който той ще ползва дълго, напомняйки му за вас. Изберете за него от нашия онлайн магазин оригинален подарък аксесоар и ви гарантираме, че ще го изненадате хубаво.

Защо подаръците за жени от Mygift BG?

Селекцията ни от оригинални подаръци за жени е внимателно подбраната така, че да може всяка дама да получи желан и хубав подарък. Подаръкът за любимата може да представлява трудност, но не и при нас, защото тук ще може с удоволствие да изберете страхотен подарък. Не чакайте повод, направете подарък! Екипът на Mygift.bg се състои от амбициозни млади хора с креативни идеи и интересни решения за подаръци. Всички от Mygift.bg са на постоянно разположение, ако имате нужда от съвет за това какъв подарък да изберете.

Всички продукти в сайта са налични и могат да бъдат доставени в рамките на 24 часа за работни дни от седмицата и 48 часа за почивни дни, освен продуктите, за които изрично е изписано времето за изработка.

Приемаме поръчки директно на телефон 0883453773 и чрез формата за поръчки на сайта. Можете да ни откриете и в социалните мрежи – Facebook, Instagram и Google+. Mygift.bg работи с куриерска фирма Еконт, като предлага доставка до офис или до адрес, и използва 10% отстъпка. Mygift.bg – изненадай любим човек, подари му внимание! За повече информация – свържете се с нас във Фейсбук: https://www.facebook.com/mygift.bg/

*Всички поръчки, които не са за ръчна изработка, направени до 16 ч в делничен ден, се изпращат същия ден.

**Ако не си удовлетворен на 100% от своята поръчка, ние ти връщаме парите.

Данни на фирмата:

Май Гифт ЕООД 

град Варна, ул. Карамфил 40

Телефони за контакт (можете да направите поръчка на момента):

+359883453773