Доставка

ДОСТАВКА

Май Гифт ЕООД е в партньорски отношения с Еконт и Спиди, което дава право на нашите клиенти да се ползват с отстъпка на куриерските услуги. Вие може да избирате дали доставката да бъде до избран от Вас офис на Еконт (средна цена от 5 лв.), или до точен адрес (средна цена от 6 лв.), както и доставка до офис на Спиди (средна цена от 4 лв)
След предаване на пратката в офис на Еконт, куриерът ще я достави до Вас на следващия ден (изключение прави поръчка направена в събота и неделя и официални празници).

ПРЕДЛАГАМЕ ВИ  БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 100 ЛВ.
Доставката се заплаща от купувача на продукти от www.mygift.bg, освен ако не е направена поръчка над 100 лв. В този случай разноските за доставката се поемат от нас.

Веднага след предаване на стоката на куриер, MyGift.bg се освобождава от риска, който се прехвърля върху клиента. MyGift.bg не носи отговорност за закъснение в случай, че закъснението се дължи на куриер или друг доставчик.
В случай, че бъде установено наличие на щети, които са се получили при транспортирането на стоката, MyGift.bg не носи отговорност за гаранционното обслужване на тази стока. 
При отказ за получаване на стоката,  отказът се счита за неоснователен и Клиентът дължи заплащане на разходите за доставка и връщане на стоката. В случай, че Клиентът не бъде намерен в срока за изпълнение на доставката на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, MyGift.bg се освобождава от задължението си да достави заявената за покупка стока.
Shopping Cart